Situació i transport

Municipi del Priorat, accidentat pels contraforts occidentals del Montsant, situat a la dreta del riu del mateix nom. El terme té una extensió de 18'78 Km².

El poble de la Figuera, a 575 metres d'altitud, es troba en una posició enlairada des d'on es pot gaudir d'un panorama impressionant. Se la coneix com el sentinella del Priorat.

Un altre lloc d'interès dins del terme és l'indret conegut com els Colls de Solans, no gaire lluny del poble, des d'on es divisa una perpectiva única de tota la comarca. És conegut com el "balcó del Priorat".

Transport 

Autocar

El municipi de La Figuera gaudeix de dues línies de transport públic gestionades per l’empresa Transports Públics del Priorat i Domènech. Aquest servei només està disponible els dies feiners. 

Per veure horaris i ruta cliqueu els noms de les línies: 

Tren

Les estacions de tren de referència més properes són les de Marçà-Falset i Móra la Nova. Ambdues estacions formen part de la línia R15 que enllaça Barcelona amb Zaragoza i Madrid.

El trajecte entre aquestes estacions i la població s'ha de fer amb vehicle privat o combinar-ho amb el servei d'autocar.   

Informació de la línia R15: 

Subscriure a